Snusning och gaming – hur går det ihop?

Visste du att användandet av snus i gamingkulturen bara blir större för varje dag som går? Det gäller inte minst för de spelare som spenderar många timmar framför datorn – ibland flera dagar. Orsaken till den ökade populariteten beror bland annat på de ämnen som snuset frigör i kroppen, men det beror också på bekvämligheten.

Den som använder sig av nikotinprodukter i form av cigaretter behöver ständigt ställa sig upp och gå ut eller gå ut på balkongen när den vill fylla på nivåerna av nikotin i kroppen. Som spelare är det inte alltid man har möjlighet eller lust att gå ifrån datorn och därför är snuset oftast mer fördelaktigt. Hos Haypp kan du hitta både vitt snus såväl som andra typer av snussorter från olika varumärken och i olika smaker. Här kan du dessutom beställa hem ditt snus över nätet, så att du får det levererat till din dörr. Haypp erbjuder även vape och så kallade e-cigaretter.

Är snuset positivt för spelaren?

Det finns några egenskaper som är viktiga hos en gamer. Du behöver vara pigg och alert, men du behöver också vara koncentrerad och snabb. Många som använder sig av snus vittnar om en både lugnande och uppiggande effekt. Därför kan en portion snus medan du spelar datorspel vara det du behöver för att orka lite längre och vinna hela spelomgången.

Men är snuset bra för kroppen och hälsan? Det korta svaret på den frågan är nej, åtminstone inte om du använder dig av det under längre perioder. Se därför till att du väljer riktigt högkvalitativt snus från Haypp om du ändå vill använda dig av det och att du kontrollerar ingredienserna. Vill du ha en extra kick när du spelar kan vi rekommendera Velo Ice Cool Mint Strong eller Velo Jalapeño Lime Strong.

Pago