Snusa när man spelar Playstation

Att spela Playstation är en populär aktivitet för många människor, men det kan vara svårt att hitta lämpligt snacks att äta under tiden. Chips och liknande kan göra kontrollerna smutsiga. En bra lösning på detta problem är att använda snus istället, som man kan ha i munnen länge, och inte behöver smutsa ner fingrarna flera gånger i minuten.

Snus

Ett exempel på snus man kan använda när man spelar Playstation är General snus, som kommer i flera olika smaker och format. Kaliber snus finns som både vitt och brunt snus, samt i olika smaker. För de som inte vill tröttna på att alltid ha samma smak i munnen varje gång Playstation-konsolen är igång kan det vara en bra idé att variera smak på snuset från gång till gång.

Lägre risk för smutsiga kontroller

En av de största fördelarna med att använda snus när man spelar Playstation är att det minskar risken för att kontrollerna blir smutsiga. Chips och liknande snacks kan lämna fett och smulor på kontrollerna, vilket kan göra dem kladdiga och svåra att använda. Det gör spelet mycket roligare och bekvämare att spela, samtidigt som spelaren inte behöver oroa sig för att göra fel bara för att fingrarna glider av knapparna på grund av chipsen.

Pago