Klassiska Lego-spel till Playstation 3

Den som gillar både Lego och gaming har mycket att glädja sig åt; särskilt om alla de spel som finns till exempelvis Playstation fortfarande är ett outforskat område. Danska Lego missade förstås inte möjligheten att marknadsföra sig lite extra genom spel, något som de flesta bolag inom underhållningsbranschen sysslar med idag. Många filmbolag ser till att försöka skapa en hype kring sina filmer genom att erbjuda TV- och datorspel, samt också mängder med prylar som har med filmen eller dess karaktärer att göra. Hos butiker som https://gameloot.se/ finns massor av sådana produkter att tillgå.

Men åter till Lego. Att bygga med sina favoritklossar kan med fördel kompletteras med olika spännande spel för Playstation 3 (PS3) och vi ska här nedan kort presentera några av dessa.

Äventyr och kreativitet

Den som är äventyrlig av sig och gillar att vara en del av “sagan”, bör titta på den kategorin av spel som inkluderar Indiana Jones, Sagan om Ringen, The Hobbit – och förstås Harry Potter. Här handlar det till stor del om problemlösning kombinerat med en anpassad nivå av action för barn.

Den som vill ha mer av actiondelen i spelen söker sig till spännande Jurassic World eller Star Wars-serien. Superhjältar är något som är populärt bland barn och av den anledningen finns bland annat Marvel Avengers och Batman.

Pago