Försenade TV-spel i coronakrisen

Att coronaviruset ställt till med en hel del oreda i världen har knappast undgått någon. Det är såklart inte oväntat att en pandemi av globala mått gör det. Vad som kanske har överraskat en del är att det påverkar också TV-spelvärlden. Redan nu kan vi konstatera att några av vårens största spelsläpp skjutits upp på obestämd tid till följd av viruskrisen.

Något som med största sannolikhet däremot inte kommer behöva skjutas upp är dina byggprojekt. Våren har kommit, och med det också den perfekta tiden för att ta itu med olika projekt i hemmet. Nu börjar människor bygga altaner, verktygsskjul och alla möjliga andra saker. Kanske också du? Hos Buildor hittar du allt du behöver oavsett om du ska ordna en grillplats eller reparera trappan.

Ironiskt nog är ett av de största släppen som försenats på grund av corona ett spel som handlar just om en global pandemi. Det ska förstås redan nu sägas att pandemin som drabbad världen i The Last of Us ändå får betraktas som betydligt allvarligare än corona. The Last of Us II skulle ha släppts i slutet av maj, utvecklarna Naughty Dog kände sig dock nödgade att för några veckor sedan meddela att släppet uteblir av logistiska skäl. Antagligen beror det på att deras möjligheter att sälja fysiska kopior av spelet försämrats kraftigt av krisen.

Pago